Кампанията на БСП беше изцяло насочена към това да

...
  Кампанията на БСП беше изцяло насочена към това да
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Анти-ГЕРБ кампанията на БСП се провали

 
Кампанията на Българска социалистическа партия беше напълно ориентирана към това да дискридитира политическия модел, а не към това да дава отговори. Хората чакат резултати за себе си, а не отрицателна акция. Това съобщи пред публицисти министърът на финансите Владислав Горанов. Той съобщи още, че както през 2017 година, социолозите са предвиждали, че Българска социалистическа партия ще завоюват вота, само че " зле направената им акция ги е отдалечила от хората " и по този начин те са понижили своя резултат. Кампанията на Българска социалистическа партия беше напълно ориентирана към това да дискридитира политическия модел, а не към това да дава отговори. Хората чакат резултати за себе си, а не отрицателна акция.
Това съобщи пред публицисти министърът на финансите Владислав Горанов.
Той съобщи още, че както през 2017 година, социолозите са предвиждали, че Българска социалистическа партия ще завоюват вота, само че " зле направената им акция ги е отдалечила от хората " и по този начин те са понижили своя резултат.
На въпрос дали водачът на партията Бойко Борисов ще се отдръпна скоро, Горанов съобщи, че в последно време е прекарал доста време с министър-председателя и съгласно него " министър председателят може още дълго време на кара джипа ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР